Wissota 911 teroituskoneen kuljetuslaatikko

759,00  (sis alv 24%)

• 10mm pinnoitettu koivuvaneri
• Säilytyslokerot tarvikkeille
• Kelkalle oma lokero
• 2x60mm pyörät
• Teräksinen vetoaisa
• 4x nostokahva
• 2x riippulukon nivelsalpa

Valmistusaika 3 viikkoa

Tuotetunnus (SKU): CEQ-WISSOTA911 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Wissota 911 teroituskone on huippulaatua USA:sta, jota käyttää jääkiekkojoukkueiden ammattihuoltajat. Teroituskoneen kuljetuslaatikko suunniteltiin kuljettamaan kaikki huoltotoimenpiteisiin tarvittava yhdessä paketissa. Lokeroihin mahtuvat laitteen ja kelkan lisäksi 20cm vaihtolaikat, puhdistusspray, teräsuoruusmittari, vaha, hiomakivi, puhdistuspyyhkeet sekä huoltoon tarvittavat paperit. Kelkan lokero on suunniteltu niin, että siihen ei kohdistu puristusta laatikon ollessa kiinni.

10mm pinnoitettu koivuvaneri on riittävän järeä pitelemään teroituskonetta ruodussa. Laitetta voidaan käyttää halutessaan suoraan laatikosta, jolloin sitä ei tarvitse nostaa erikseen pois. Riittävän luja runko mahdollistaa myös laatikon pakattavan joukkueen tavaroiden alimmaiseksi. Sen päälle voidaan pinota jopa kymmenkertainen määrä painoa.

Teroituskoneen laatikko on saatavilla kustomoituna omalla brändäyksellä tai eri värisenä. Ota yhteyttä välilehdessä olevan “kustomoi tuote” lomakkeen kautta, niin personoimme kuljetuslaatikon vaatimustenne mukaan.

Lisätiedot

Paino 21 kg (kilogramma)
Pakkauksen mitat 61 × 54 × 33 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Wissota 911 teroituskoneen kuljetuslaatikko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kustomoi tuote

Kuvaile lomakkeeseen mitä haluaisit lisätä tuotteeseen tai muuttaa. Hinnoittelemme sinulle muutostyön. Vastaamme normaalisti 48h kuluessa yhteydenottoihin.