Yritys UKK

Casemakers Oy on 100% kotimainen. Yrityksen omistavat Matti Nuutinen sekä Henri Hänninen.

Laatikkotehdas on perustettu vuonna 2014 ja olemme keskittyneet perustamisesta asti mittatilaustöihin.

Tilaaminen

Voit tilata ottamalla meihin yhteyttä lomakkeella, sähköpostilla tai soittamalla. Voit ostaa laatikon myös verkkokaupastamme, jos löydät sinulle sopivan vaihtoehdon.

Jotta voisit tilata laatikon, sinun ei tarvitse tietää kuljetuslaatikoiden suunnittelusta mitään. Autamme sinua mielellämme sopivan vaihtoehdon löytämiseksi.

Ei tarvitse. Voimme valmistaa laatikon annetuilla mitoilla. Voit ilmoittaa myös laitteet, joille laatikko tulee joten valmistamme sopivan kokoisen laatikon niiden mittojen mukaan.

Toimitukset

Tuotteet voidaan toimittaa DB Schenkerin rahti- sekä pakettipalveluita sekä Postin pakettipalveluita.

Sinulle lähetetään automaattinen sähköpostiviesti toimituksesta, kun tuotteet lähtevät sinulle matkaan. Tässä viestissä on myös seurantatunnus. Muista tarkistaa sähköpostisi roskaposti, mikäli viestiä ei ole saapunut.

Kyllä. Laatikon voi myös noutaa arkisin klo 8–16 Keiteleen laatikkotehtaalta osoitteesta Hamulanniementie 95, 72630 Kuusela.

Maksaminen

Voit maksaa tuotteesi verkkokaupassa verkkopankilla tai maksukorteilla. Käytössäsi on laaja valikoima osamaksu-vaihtoehtoja tai voit tarvittaessa ostaa tuotteet laskulle.

Mittatilaustyöt laskutetaan.

Verkkokaupan tuotteet on mahdollista ostaa myös osamaksulla.

0