Sivuvirtatuotteet

Sivuvirta. Mitä ihmeen sivuvirtatuotteita? Tehtaamme on valmistanut nyt viimeiset 5 vuotta mittatilauksena kuljetuslaatikoita. Toki tulemme valmistamaan näitä jatkossakin entiseen tapaan, mutta tilauskannan lisäksi tehtaallamme tapahtuu aika ajoin valmistusta, jota ei pahemmin nähdä listattuna missään. Verkkokauppamme saattaa toisinaan listata muutaman, mutta elo siellä on varsinkin viime aikoina ollut melko hiljaista.

Tuotantomme hyödyntää paljon automatiikkaa kuten CNC-työstökeskuksia, jotka syövät lähes aina samankokoisia aihioita. Erikokoiset laatikot käyttävät yksilöllisen alueen levyä sekä listaa, jolloin hukkaa menevää materiaalia syntyy erittäin paljon normaaliin sarjatuotantoon verrattuna. Kaiken onneksi koneemme ovat nestaavaa mallia, joten jätettä saadaan minimoitua tehokkaasti, mutta aina sekään ei meinaa riittää. Valmistamme sivuvirtatuotteita siis minimoidaksemme jätteen määrää.

Mitä tuotteita nämä sitten ovat? Sivuvirtatuotteiden kirjo on laaja, mutta tyypillisimpiä tuotteita ovat arkkulaatikot, erikokoiset räkit ja salkut. Nämä tuotteet vaativat toisinaan hieman pään raapimista tuotannonsuunnittelijalle, mutta mitä enemmän voimme minimoida jätteen määrää niin sitä parempi. Tuotteita kannattaa kysyä aika ajoin myös siitäkin syystä, koska laatikoiden hinnoittelu on myös erittäin maltillinen.

Tästä viisastuneena teimme sähköpostilistan, jonka tilaamalla saat itsellesi ajankohtaisen päivityksen tämän hetkisistä sivuvirtatuotteista varastossamme! Mukana ilmoitetaan mitat, värit, hinnat ja kaikki mitä sinun tulee tuotteesta tietää. Joten naputteleppa lomakkeeseen sähköpostiosoite, niin pysyt kärryillä. Lupaamme pitää päivittämisen hyvin maltillisena.

POSTITUSLISTALLE MUKAAN TÄSTÄ:

 

0