Kotimainen ammattiosaaminen pähkinänkuoressa

Casemakers Oy on perustettu vuonna 2014 ja se on 100% kotimainen yritys. Yhtiö työllistää yrittäjäkaksikko Matti Nuutisen ja Henri Hännisen lisäksi useita työntekijöitä kuljetuslaatikoiden valmistuksessa ja hallinnollisissa tehtävissä. Yhtiön tavoitteena on kasvaa kotimaan suurimmaksi kustomoitujen kuljetuslaatikoiden valmistajaksi ja pitää yllä helppoa laatikoiden saatavuutta.

 

https://i2.wp.com/www.casemakers.fi/wp-content/uploads/2020/02/kuljetuslaatikko-tehdas.jpg?w=400

Missio

Rakensimme kuljetuslaatikkotehtaan toimintansa lopettaneeseen ja tyhjäksi jääneeseen navettaan Pohjois-Savoon Keiteleelle. Paikka on oivallinen jatkuvasti laajentavalle yhtiölle, sillä maaseudulla on reilusti tilaa laajentaa. Tuotantorakennukseen on tehty laajamittaiset uudistukset koneellisesta ilmanvaihdosta valokuituun. Kustomoidun tuotteen lisäksi olemme siis kustomoineet myös kokonaisen tehtaan.

Panostamme henkilöstön perehdyttämiseen, moderneihin työstölaitteisiin sekä jatkuvaan valmistusmenetelmien optimointiin. Yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan ja räätälöidyn toiminnanohjausjärjestelmän kanssa nämä tekevät Casemakers Oy:stä kehittyneimmän kuljetuslaatikoiden valmistajan Suomessa.

Arvomaailma

Yrittäjien vahva teknillinen osaaminen ja laaja kokemus esitystekniikasta ovat mahdollistaneet Casemakers Oy:n vakaan kasvun luotettavana ja näkemyksellisenä kuljetuslaatikoiden valmistajana. Tämän saavuttamiseksi on täytynyt myös rakentaa yhtäläinen arvomaailma.

  1. turvallinen ja oikeudenmukainen työpaikka
  2. avoin ja rehellinen ilmapiiri
  3. joustavat aikataulut
  4. pitävät lupaukset
Kuljetuslaatikoiden valmistus Suomessa
https://i2.wp.com/www.casemakers.fi/wp-content/uploads/2018/12/ny_2018_kunniakirja_kuvake_ny_2018.png?resize=300%2C300&ssl=1

Vuoden Nuori Yrittäjä -palkittu yritys

Casemakersin kasvu huomioitiin Savon maakunnallisella Vuoden Nuori Yrittäjä – palkinnolla vuonna 2018. Kilpailusta voitettu rahapalkinto investoitiin Keiteleen tehtaan tuotantolaitteistoon.

Haluatko kuulla lisää?

Järjestämme tarvittaessa Keiteleen tehtaallamme opastettuja kierroksia. Mikäli sinulla on ryhmä kasassa ja haluaisitte tulla piipahtamaan meillä, niin ota yhteyttä meihin yhteydenottolomakkeella, soita tai laita sähköpostia.

0